ГУР анонсувало вдосконалення методів розвідки в ООС

 

Методи ведення розвідки в районах проведення операції Об’єднаних сил будуть постійно вдосконалюватися.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йшлося в четвер, 22 серпня, під час збору з керівним складом розвідки Збройних Сил України, передає пресцентр Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що під час зборів основну увагу офіцери-розвідники приділили підвищенню ефективності ведення всіх видів розвідки та практичним заходам із протидії Російській військовій агресії.

“Під час детального вивчення форм і методів роботи розвідників в районах проведення ООС було окреслено напрями вдосконалення системи військової розвідки та нарощування її спроможностей. В подальшому, ведення розвідки в зоні ООС базуватиметься на застосуванні новітніх методів та технічних засобів“, – інформують пресофіцери української розвідки.

Зазначається, що керівники Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сухопутних військ провели для командирів частин та підрозділів військової розвідки низку теоретичних та практичних занять.

Як інформувала “Новинарня“, ГУР визначило чотири ймовірні сценарії розвитку російської агресії проти України.

Читайте також: 
Російські військові навчають найманців на Донбасі диверсіям та розвідці, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.