Одеська облрада обрала нового голову. ХТО ВІН

 

Депутатська більшість Одеської облради проголосувала на позачерговій 25-й сесії за обрання члена фракції “БПП “Солідарність” підприємця Сергія Паращенка головою обласної ради.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 21 серпня, інформує “Укрінформ”.

“За результатами підрахунку голосів головою Одеської обласної ради обрано Сергія Паращенка, за нього проголосували 55 депутатів”, – зазначив голова лічильної комісії Олег Кутателадзе.

Паращенка приведено до присяги і він зайняв місце в президії поруч з новообраним першим заступником голови облради Вадимом Шкарівським.

Відомо, що Паращенко здобув освіту в Національній академії внутрішніх справ України. Очолює агрофірму “Бургуджі” в Арцизькому районі, основним видом діяльності якої є вирощування зернових, бобових та насіння олійних культур.

Сергій Паращенко

Спершу був депутатом райради, а в 2010 році його обрали депутатом облради від “Партії регіонів”. На парламентських виборах 2012 року був довіреною особою кандидата від “Партії регіонів” Ігоря Плохого. В облраді 7-го скликання представляє фракцію “БПП “Солідарність”, упродовж кількох місяців виконував обов’язки голови Одеської облдержадміністрації.

Паращенко вільно володіє українською, російською та болгарською мовами.

Як інформувала “Новинарня“, в Одеській облраді побилися опоблоківці та депутати з БПП.

Читайте також:
Поліція затримала гаданих виконавців замаху на першого заступника голови Одеської облради

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна