В Одеській облраді побилися опоблоківці та депутати з БПП. ВІДЕО

 

В Одеській обласній раді сталося кілька бійок між депутатами.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 16 серпня, інформує одеське видання “Думская”.

Депутати мали обрати нового голову – замість Анатолія Урбанського, який іде працювати у Раду. За даними видання, спершу депутат і заступник голови облдержадміністрації Віталій Свічинський звинуватив колег із фракцій БПП і “Оппоблоку” мало не в змові, а потім закликав блокувати трибуну. Його підтримали депутати від “Нашого краю” та “Батьківщини”.

Почалася бійка, в результаті якої в Урбанського відібрали картку, а також зламали мікрофон. Мікрофон замінили, проте відновленню сесії завадили охочі перервати голову.

За деякий час чергова штовханина переросла в бійку. До зали зайшла поліція. Урбанський оголосив перерву на 5 хвилин. У залі з’явилися невідомі спортивної статури.

Урбанський сказав голові одеської “Батьківщини” Олегу Радковському:

“Мені все одно, хто буде мене штовхати і робити масаж спини. Олег Володимирович, у вас ніжні руки”.

Приблизно о 10:00 сесія таки почалася з голосування за порядок денний. Голови фракцій, голова і його заступники пішли на перерву для політичних консультацій.

Видання з посиланням на джерела повідомляє, що до ранкових подій причетний Олег Радковський, метою якого є завадити обранню нового голови – тоді він, як перший зам, буде в.о. глави.

Після повернення лідерів фракцій 38 депутатів попросили включити до порядку денного питання про відставку Радковського, проте рішення не було прийняте.

Як інформувала “Новинарня“, в одеському суді нацгвардієць вистрілив собі в голову.

Читайте також:
Wizz Air відкриває 6 рейсів з Одеси і новий напрямок зі Львова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна