В одеському суді нацгвардієць вистрілив собі в голову

 

У Київському райсуді Одеси виявили з вогнепальним пораненням голови військовослужбовця конвойного батальйону Національної гвардії України.

Про це в понеділок, 29 липня, повідомляє пресслужба Південного оперативно-територіального об’єднання Нацгвардії.

“Під час несення служби в Київському районному суді міста Одеси особовий склад, який знаходився у вартовому приміщенні, почув постріл. Як пізніше виявилось, в одному з приміщень було знайдено солдата з ознаками вогнепального поранення (в голову)”, – йдеться в повідомленні.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та карету швидкої допомоги. “Лікарі борються за життя військовослужбовця”, – поінформували в пресслужбі.

Також зазначається, що в Південному територіальному управлінні за даним фактом розпочато службове розслідування.

Своєю чергою у поліції журналістам повідомили, що солдат поранив себе сам. За попередньою версією, постріл стався через “необережне поводження зі зброєю”.

Водночас джерело у правоохоронних органах повідомило медійникам, що виявлено передсмертну записку солдата.

Як інформувала “Новинарня“, тиждень тому у військовій частині в Балаклії Харківської області застрелився солдат строкової служби. 

Читайте також:
На Волині скоїв самогубство ветеран АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна