Wizz Air відкриває 6 рейсів з Одеси і новий напрямок зі Львова

 

Угорська компанія Wizz Air на початку листопада 2019 року повернеться в аеропорт Одеси і запустить шість нових рейсів до міст Німеччини, Польщі та Словаччини.

Про це у вівторок, 6 серпня, повідомляє сайт Avianews.

З 1 листопада компанія почне виконувати польоти з Одеси до Вроцлава, з 2 листопада — в Берлін, Будапешт, Гданськ, Катовіце, з 3 листопада — в Братиславу. Частота польотів по всіх маршрутах складе два рейси на тиждень.

Також Wizz Air додасть один маршрут до Львова. З 28 жовтня лоукост почне літати двічі на тиждень зі Львова до Ларнаки.

Як відомо, ці напрямки Wizz Air частково перетинаються з рейсами, які раніше анонсував Ryanair. Ірландський лоукост вже літає з Одеси до Кракова, а восени планує запустити також рейси в Берлін, Вроцлав, Гданськ, Катовіце і Познань. Тому авіакомпанії матимуть чотири спільних маршрути в Одесі.

Наразі Wizz Air виконує рейси з трьох українських міст – Києва, Харкова та Львова – за 46 маршрутами до 13 країн.

Нагадаємо, за січень-липень 2019 року лоукостер перевіз близько 1,3 млн пасажирів, що майже вдвічі більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомляла “Новинарня“, Шрі-Ланка скасувала оплату за візи для українців.

Читайте також:
У готелі в Греції адміністрація зірвала прапори українських туристів. КОМЕНТАРІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.