Україну на “Дитячому Євробаченні” представить 13-річна киянка

 

На міжнародний пісенний дитячий конкурс “Євробачення-2019” від України поїде 13-річна киянка Софія Іванько з піснею “Коли здається”.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 19 серпня інформує пресслужба НСТУ.

Члени журі національного онлайн-відбору, яке проводила Національна суспільна телерадіокомпанія України, обрали переможницю серед 10 фіналістів.

Софія Іванько втретє брала участь у нацвідборі на дитяче Євробачення.

Фінал цьогорічного Дитячого “Євробачення” пройде 24 листопада в Глівіце в Польщі. У конкурсі візьмуть участь представники 19 країн.

Софія Іванько навчалася в музичній школі по класу фортепіано й естрадного співу, а також у творчій студії Заслуженого діяча естрадного мистецтва України Михайла Толмачова. У 2019 році Софія Іванько брала участь у вокальному талант-шоу “Голос. Діти” на телеканалі “1+1”, де потрапила у команду Джамали.

Як інформувала “Новинарня“, на “Дитяче Євробачення” від України не відбиратимуть учасників, що виступали в РФ, ОРДЛО чи Криму.

Читайте також:
Через Maruv до правил відбору на “Євробачення” потрібно внести зміни, – Кириленко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна