Офіційний марш на День Незалежності ОП збирає через військкомати, – ветеран

 

Військкомати телефонують військовим та запрошують на парад від президента Володимира Зеленського на День Незалежності.

Про це розповів учасник російсько-української війни (АТО) Ярослав Ісай, повідомляє Громадська ініціатива “Захисти Україну” на сторінці у Facebook.

“Нещодавно мені подзвонили зі Зміївського районного РВК Харківської області і запропонували взяти участь у параді від Зеленського (тобто від Міністерства оборони задача поставлена, уточнював)”, — зазначив Ісай.

Ветеран сказав тому, хто телефонував, що йде на парад від Харківської спілки ветеранів АТО. Але йому відповіли, що ця спілка братиме участь в ході від президента.

“Тож я вирішив запитати у Спілки, чи це так. Ні, як виявилося, Спілка ХОГО йде разом з учасниками Маршу Захисників України”, — додав він.

Як повідомляла “Новинарня“, представники ветеранських організацій, волонтери та “Союз сімей загиблих героїв” анонсували участь понад 9 тисяч осіб у Марші захисників України 24 серпня в Києві.
Представники ОПУ замість параду на День Незалежності України хочуть провести Ходу гідності.

Читайте також:
Зеленський армію не розуміє і боїться, але вирішив рейдернути парад, — Серж Марко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна