У Києві п’яний нацгвардієць спричинив подвійну ДТП. ФОТО, ВІДЕО

 

Уночі 3 серпня в Києві п’яний водій автомобіля Toyota Camry – військовослужбовець Нацгвардії – намагався втекти від поліції і врізався в таксі. Унаслідок зіткнення друга машина таксі влетіла в кіоск.

Як повідомляє “Інформатор“, ДТП сталася на проспекті Ватутіна.

За даними очевидців, Toyota їхала зі швидкістю близько 120 км/год. При цьому автомобіль кілька разів ледь не став винуватцем ДТП.

Біля Троєщинського ринку Toyota Camry протаранив автомобіль служби таксі Bolt, який їхав попереду. Від сильного удару таксі влетіло в ларьок з шаурмою. Таксист сильних ушкоджень не отримав і відбувся забоями.

Водій Toyota був затриманий правоохоронцями. При ньому було дійсне посвідчення військового Національної гвардії України.

За повідомленням видання, в поліції заявили, що при оформленні ДТП порушник поводився неадекватно. При огляді авто поліція знайшли порошок, схожий на амфетамін. Крім того, поліцейські встановили, що порушник був у стані алкогольного сп’яніння.

Фото: Інформатор

Від потужного удару в “Тойоти” повністю розбилася передня частина. У машини служби таксі вилетіло заднє скло і відлетіло переднє колесо.

Читайте також:
Резонансна ДТП в Харкові: Зайцевій і Дронову присудили максимальний термін

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна