В окупований Донецьк прибули снайпери з РФ, щоби нищити камери спостереження ОБСЄ, – ООС

 

До окупованого Донецька прибули групи снайперів із РФ.

Про це у вівторок, 23 липня, повідомили у пресцентрі штабу ООС.

Російські снайпери мають завдання — підготовка та здійснення обстрілів, знищення відеокамер спостереження СММ ОБСЄ, які встановлені у відповідності до Мінських домовленостей на окремих ділянках лінії розмежування.

“Це буде додатковим свідченням підступності російських окупаційних військ та нехтування ними міжнародних домовленостей”, — наголосили військові.

Встановлені Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ онлайн відеокамери спостереження дозволяють здійснювати відеофіксацію ситуації у режимі роботи 24/7.

За допомогою цих камер міжнародні незалежні спостерігачі багаторазово фіксували факти порушення бойовиками режиму припинення вогню, здійснення провокаційних обстрілів позицій українських військ, обстрілів мирних жителів та цивільної інфраструктури на території, що контролюється урядом України.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно під Мар’їнкою снайпер бойовиків обстріляв медиків-волонтерів.

Читайте також:
У центрі Донецька вивісили величезний прапор України. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна