Під Мар’їнкою снайпер бойовиків обстріляв медиків-волонтерів

 

Унаслідок обстрілу бойовиків у Мар’їнському районі поранено двох медиків-волонтерів, наразі вони знаходяться у військовому шпиталі.

Про це у вівторок, 2 липня, інформує пресцентр поліції Донеччини.

“До Мар’їнського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників Центральної міської лікарні м. Курахове про надання медичної допомоги двом медикам-волонтерам 42 та 32 років”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, потерпілі отримали кульові поранення, рухаючись на авто по дорозі Мар’їнка-Красногорівка. Наразі вони знаходяться у військовому госпіталі в місті Покровськ. Обставини події встановлюються.

З їх слів, кульові поранення вони отримали під час снайперського обстрілу, рухаючись на автомобілі по автодорозі між м. Мар’їнка та м. Красногорівка.

Поліцейські встановлюють всі обставини події.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 258 Кримінального кодекс України (Терористичний акт).

Як інформувала “Новинарня“, вчора під Водяним унаслідок обстрілу санітарного авто загинули морпіхи Ірина Шевченко та Сергій Майборода.

Читайте також:
“Підла спроба зірвати переговорний процес”, – Зеленський про обстріл санітарного авто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна