Слава Богу, у мене інший лікар, ха-ха-ха, – Зеленський про Супрун

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що до в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун українці ставляться по-різному, і подякував Богові, що в нього самого інший лікар.

Про це він сказав в ефірі “1+1”, крутячи разом з ведучим педалі велотренажера, передає “Українська правда”.

Відповідаючи на питання, якби у нього була можливість формувати уряд, то кого би він залишив і хто з чинних міністрів йому подобається, Зеленський сказав: “Це провокація, а не питання. Чесно кажучи, я їх не знаю дуже близько. Це не моя команда, ми не пройшли якийсь тривалий час роботи. Я впевнений, що там є професіонали, тому уряд і залишається зараз працювати. Думаю, що за ці 2 місяці до нових виборів і до створення нового уряду ми познайомимося ближче, і я зрозумію, хто з них спроможний зробити щось нове для України. Бо тут треба не кроки (робити, – “Н”), тут – стрибки”.

Журналіст попросив президента озвучити свою думку щодо деяких посадовців.

“Супрун? Ха-ха-ха. Ну, по-різному до неї ставляться. Ви ж знаєте – да? – як її називають? Ну, слава Богу у мене є інший лікар, у моєї сім’ї”, – сказав Зеленський.

Про міністра освіти Лілію Гриневич президент сказав, що не знайомий з нею, але “чув, що вона непогана дуже”.

Разом з тим міністра МЗС Павла Клімкіна Зеленський назвав фаховим.

“Клімкін – це фаховий дипломат. Я пропонував йому залишатися у команді, бо в нас дуже складна міжнародна ситуація. Але він вирішив піти в політику. Я нікого з них (міністрів, – “Н”) близько не знаю, але дивлюся по справах цих людей”, – підсумував Зеленський.

Під час розмови Зеленський прокоментував низку політичних подій – від вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому до повернення громадянства Саакашвілі. Стосовно трагедії із дитиною за участю поліцейських, сказав, що всі винні обов’язково мають понести кримінальну відповідальність згідно із чинним законодавством.

Щодо повернення Саакашвілі громадянства президент зазначив, що “рішення було просто людським, а не політичним”.

Також Зеленський розповів, що зустріччю із президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером у Брюсселі залишився задоволеним. Сказав, що обговорили багато питань і назвав політика “класним мужиком”.

Читайте також:
Коломойський “призначив” нового міністра охорони здоров’я. Хто замість Уляни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна