Зеленський розширив кадрову структуру адміністрації президента

 

Володимир Зеленський своїм розпорядженням від 31 травня розширив структуру адміністрації президента.

Про це йдеться в тексті указу №347/2019, оприлюдненому на сайті президента України.

Зеленський ввів до структури АП посади свого першого помічника і помічників, представника президента у Верховній Раді, радників, прес-секретаря та представників президента.

Відповідні зміни внесено до штатних розписів Януковича й Порошенка, зокрема до затвердженого указом глави держави від 2 квітня 2010 року “Положення про адміністрацію президента України”. Зміни внесено і в указ президента від 14 липня 2014 року “Питання адміністрації президента України”.

Раніше із зазначеного переліку посад у структуру АП входили тільки радник і прес-секретар президента.

Як і раніше, до складу АП входять глава адміністрації, його перший заступник і заступники, керівник апарату АП, уповноважені президента, а також офіс глави АП, головні департаменти, приймальня президента, департаменти і відділи, які є самостійними структурними підрозділами Банкової.

Читайте також:
Голова АП Богдан виявився екс-помічником Портнова

Енергетичний експерт Герус став представником президента Зеленського в Кабміні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна