Енергетичний експерт Герус став представником президента Зеленського в Кабміні

 

Президент Володимир Зеленський призначив свого представника в Кабміні.

Про це йдеться в указі №314/2019 від 22 травня.

“Призначити ГЕРУСА Андрія Михайловича Представником Президента України у Кабінеті Міністрів України”, – сказано в документі.

Як відомо, Андрій Герус до останнього часу був публічним експертом, який різко критикував дії уряду Порошенка-Гройсмана в енергетичній галузі.

Герус народився в 1982 році у місті Нововолинськ Волинської області в шахтарській сім’ї. 2004 року закінчив Львівський національний університет ім. Франка, економічний факультет (спеціальність – економічна кібернетика). З вересня 2013 року навчається на програмі МВА у Гренобльській школі бізнесу (м. Лондон).
У серпні 2014 року призначений членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Після звільнення з НКРЕКП 2017 року створив Асоціацію споживачів енергетики.
До НКРКП працював директором з інвестиційної діяльності ТОВ “Конкорд Капітал” (в компанії – з 2007 року). Після звільнення з НКРЕКП влітку 2015 року повернувся до “Конкорд Капітал” на посаду виконавчого директора.

Читайте також:
Всупереч закону: головою АП став люстрований Богдан

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна