Після бою на Луганщині зник військовий 54 омбр

 

На Луганщині після бойового зіткнення з окупаційними військами зник українських військовослужбовець із 54-ї механізованої бригади ЗСУ.
Як передає “Новинарня“, про це у вівторок, 28 травня, повідомила прес-служба 54 омбр.

“В ході проведення перевірки мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів частини в районі н.п. Попасна група саперів була атакована диверсійно-розвідувальною групою противника. Зав’язався бій. В ході бою саперами було знищено двох військовослужбовців противника та одного поранено. Для підтримки ДРГ противником було застосовано заборонену Мінськими домовленостями зброю”, – ідеться в повідомленні 54-ї бригади.

“На жаль, під час бою зник безвісти один з військовослужбовців частини. На даний час тривають пошукові заходи, але позитивних результатів не дали”, – інформує прес-служба 54 омбр.

Нагадаємо, вчора українських військових на Луганщині відвідав президент Володимир Зеленський.

Нещодавно 54-та бахмутська бригада повідомляла про знищення 21 одиниці техніки противника і ще кількох машин, зокрема автомобіля бойовиків “ЛНР” із боєприпасами.

З початку 2019 року внаслідок бойових дій загинули воїни “п’ятдесят четвірки” Віталій Губенко (25 бат “Київська Русь”), Борис Борденюк, Олександр Меденцев, Руслан Слісаренко, Євген Керечанин, Яна Червона, Олександр Мілютін (46 бат “Донбас-Україна”), Дмитро Стрекнєв, Іван Лисиця, Олександр Цапенко, Антон Безверхній (“Донбас-Україна”).

 

Читайте також:
Бойовики “ДНР” передали українській стороні тіло загиблого морпіха Дениса Козьми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна