Зеленський як президент вперше приїхав на передову. ФОТО

 

Президент України, верховний головнокомандувач Збройних сил Володимир Зеленський у понеділок, 27 травня, здійснив першу робочу поїздку на Донбас, де оглянув позиції військових зокрема в Станиці Луганській і Щасті.

Про це повідомляє прес-служба нового президента.

“Глава держави поспілкувався з бійцями щодо побутових умов, якості харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів. У Станиці Луганській Президент побував на передовій, зокрема в посту спостереження та бліндажах. Найближча позиція супротивника – за 400 метрів. Оглянувши побутові умови, у яких перебувають захисники, Володимир Зеленський відзначив необхідність покращення забезпечення”, – йдеться в повідомленні з АП.

Зеленський на Луганщині 7 Зеленський на Луганщині 5 Зеленський на Луганщині 3 Зеленський на Луганщині 4 Зеленський на Луганщині 1 Зеленський на Луганщині 2 Зеленський на Луганщині 6
<
>
ФОТО: прес-служба президента

Як повідомляється, Володимир Зеленський заслухав доповідь командувача операції Об’єднаних сил Олександра Сирського про ситуацію в районі бойових дій.

“Ситуація в районі проведення операції об’єднаних сил — контрольована”, — зазначив генерал-лейтенант Сирський під час наради на Донеччині, яка відбулася також за участю нового начальника Генштабу – головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенанта Руслана Хомчака та представників силових структур, залучених до участі в операції.

“Умови для військових, які захищають Україну, повинні бути нормальними”, – сказав президент.

Читайте також:
Окупанти 17 разів обстріляли позиції ЗСУ, один боєць загинув

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна