Ломаченко залишається найкращим боксером світу. РЕЙТИНГ

 

Авторитетний журнал Ring оновив свій рейтинг кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P). На першому місці – українець Василь Ломаченко. 

Про це повідомляє видання isport.ua.

Перше місце в ньому як і раніше утримує чемпіон світу за версіями WBA Super і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко. Крім нього в десятку входить Олександр Усик, який досі володіє трьома поясами у важкій вазі (IBF, WBO і WBC), але вже готовий до виступу в суперважкій категорії.

Відзначимо, що Василь Ломаченко в 2018 році став володарем 2 чемпіонських титулів в легкій вазі – WBA і WBO. Асоціація журналістів Америки, які пишуть про бокс, знову визнала його кращим pound-for-pound боксером світу.Батько та тренер боксера, Анатолій Ломаченко, став тренером року за версією видання Sports Illustrated.

Як інформувала “Новинарня“, Василь Ломаченко встановив унікальний рекорд на профі-рингу.

Читайте також:
Ломаченко відстояв пояси WBA, WBO і The Ring. ВІДЕО НОКАУТУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна