Лещенко, Найєм і Заліщук нарешті вийшли із фракції БПП

 

За місяць до нових виборів із фракції БПП у парламенті вийшли депутати Лещенко, Найєм, Заліщук і Корнацький.

Як передає “Новинарня“, відповідну заяву на позачерговому засіданні Верховної Ради в середу, 22 травня, зробила перший заступник голови ВР Ірина Геращенко.

Вона оголосила “про вихід народних депутатів Світлани Заліщук, Аркадія Корнацького, Сергія Лещенка і Мустафи Найєма зі складу депутатської фракції “Блок Петра Порошенка”.

Як відомо, “списочники” Лещенко, Найєм і Заліщук віддавна були внутрішньою опозицією у фракією БПП, але не виходили з її лав, щоб їх не позбавили депутатських мандатів. Про подання заяв на вихід із фракції вони оголошували 28 лютого.
На виборах президента Сергій Лещенко входив до команди Володимира Зеленського, Світлана Заліщук – до команди Анатолія Гриценка.

Великий аграрний бізнесмен, мажоритарник від Миколаївщини Корнацький балотувався на виборах президента-2019, різко критикував владу та посів 37-ме місце (третє з кінця), набравши 0,02% (4494 голоси).

Як повідомляла “Новинарня“, президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови 20 травня оголосив про розпуск Верховної Ради.
У вівторок, 21 травня, Зеленський підписав указ про призначення позачергових виборів на 21 липня.

Читайте також:
Адвокат Трампа скасував візит до Зеленського через побоювання Лещенка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна