У Києві застрелився син екс-віце-міністра, який працював на “ДНР”

 

Сина колишнього заступника міністра ЖКГ Олександра Аліпова, Євгена, знайшли мертвим у його власній квартирі у Києві ще на початку травня.

Про це інформує в понеділок, 13 травня, видання Gorlovka.ua.

Зазначається, що однією з версій смерті підприємця Євгена Аліпова, сина екс-заступника міністра ЖКГ України (за президентства Віктора Януковича) і виконуючого обов’язки керівника “служби з тарифів ДНР” Олександра Аліпова, правоохоронці розглядають самогубство. Його тіло виявила дружина в квартирі по проспекту Валерія Лобановського, 150 в Києві. Поруч із ним пістолет, а на голові поранення, ймовірно від пострілу.

Медики констатували смерть. Відомо, що чоловік був приватним підприємцем. На місці працювали слідчо-оперативні групи Голосіївського району та головного управління Національної поліції.

Син Аліпова загинув 4 травня від пострілу в скроню у себе в квартирі в Києві. 22 березня 2019 йому виповнилося 40 років. До 2014 року Євген Аліпов був генеральним директором оптового ринку “Господар” у Донецькій області.

Видання зазначає, що низка ЗМІ в заголовках і новинах вказують, нібито син Олександра Аліпова вбитий на непідконтрольній Україні території, але не відповідає дійсності.
При цьому поховали Аліпова дійсно на кладовищі в окупованому Донецьку.

Як інформувала “Новинарня“, Верховний суд дозволив визнавати документи ОРДЛО під час призначення українських пенсій.

Читайте також:
Російські інструктори в ОРДЛО підготували сотню диверсантів, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна