Росія зняла санкції з Черновецького

 

Російська Федерація скасувала спеціальні економічні санкції проти чотирьох громадян України, зокрема – екс-мера Києва Леоніда Черновецького, який після Майдану живе в Грузії та отримав її громадянство.

Відповідна постанова підписана прем’єром Росії Дмитром Медведєвим 18 квітня та оприлюднена на сайті Державної системи правової інформації РФ.

Відповідно до цієї постанови, із попереднього документа про санкції мають виключити пункти 262, 297, 521 та 522. Під двома останніми значаться колишній міський голова Києва Леонід Черновецький та його син Степан.

Крім того, санкції знімають з Володимира Локотка, колишнього гендиректора “Нового каналу”, та Володимира Крилова (62-річний уродженець Азербайджану).

Санкції передбачають блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії.

Як інформувала “Новинарня“, сина Черновецького Степана у 2016 році за відмивання коштів затримували правоохоронці в Іспанії, але невдовзі відпустили.

Читайте також:
Леоніда Черновецького, який давно живе в Грузії, викликають на допит у ГПУ

Черновецький пролетів на виборах у Грузії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна