В Іспанії за відмивання коштів затримали сина Черновецького

 

У Барселоні (Іспанія) в результаті спецоперації місцевих правоохоронців за підозрою у відмиванні грошей затримано 11 осіб, серед яких виявився син колишнього мера Києва Черновецького Степан. Про це повідомляє інтернет-видання “Українська правда” з посиланням на іспанську El Mundo.

“Серед затриманих переважно українці й росіяни, які проживають у Барселоні. Відомо, що серед затриманих Степан Черновецький, [екс-депутат Київради,] син колишнього мера Києва Леоніда Черновецького”, – інформує газета.

Затриманих обвинувачують в участі в діяльності злочинної організації, відмиванні грошей, підробленні офіційних документів, а також у податкових махінаціях.

Спецоперація була проведена в дорогому ресторані японської кухні, який належить вірменському бізнесменові Арману Маіляну. За інформацією “Ель мундо”, слідчі припускають, що ресторан був прикриттям для українських злочинців, які інвестували в нього кошти, отримані незаконним шляхом.

Читайте також:
Черновецький передумав приходити до влади в Грузії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна