В Україні триває будівництво 35 захисних обсипних сховищ для боєзапасу

 

До 2021 року в Україні побудують 130 залізобетонних сховищ для боєзапасу. Сьогодні потреба Збройних сил України у захищених залізобетонних сховищах складає близько 300 одиниць.

Як інформує кореспондентка “Новинарні“, про це в четвер, 18 квітня, повідомив начальник Центрального управління безпеки військової служби Збройних сил України, полковник Микола Швець перебуваючи на 48-му арсеналі ЗСУ в Калинівці на Вінниччині.

“Проектами реконструкції технічних територій передбачено протягом 2018-2021 років будівництво понад 130 захищених сховищ. Реконструкцію проведуть у три черги. Вартість будівництва згідно з відпрацьованими проектами реконструкції технічних територій становить 4,3 млрд. грн.”, —зазначив полковник Швець.

УТакож уже розпочали будівництво першої черги 35 захисних обсипних сховищ. Завершити роботи планують до кінця 2019 року.

Як інформувала “Новинарня“, Генштаб прозвітував про ліквідацію наслідків вибухів на складах боєприпасів.

Читайте також:
“Сотні військових ешелонів”. Усі реактивні снаряди з арсеналів ЗСУ перемістили в арочні сховища

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна