СБУ отримала звернення “Миротворця” про можливе фінансування Зеленського спецслужбами РФ

 

Центр “Миротворець” звернувся до РНБО, СБУ та Верховної Ради щодо можливого фінансування російськими спецслужбами та їхніми терористичними організаціями передвиборчої кампанії Володимира Зеленського.

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

Речниця СБУ Олена Гітлянська зазначила, що відомство отримало це звернення і буде його вивчати.

“Наскільки я знаю, вчора ввечері отримали звернення. Будемо вивчати”, – сказала вона.

“У процесі своєї діяльності, пов’язаної з моніторингом каналів зв’язку представників російських спецслужб та терористичних організацій, 25 лютого 2019 року центром “Миротворець” отримані відомості про те, що спецслужби російського агресора та створені ним терористичні організації беруть безпосередню участь у фінансуванні передвиборчої кампанії кандидата в президенти України Володимира Зеленського”, — йдеться у зверненні.

У своєму зверненні “Миротворець” додає матеріали листування офіцера російських спецслужб із бойовиком щодо фінансування кампанії Зеленського.

Читайте також: 
На Одещині СБУ викрила сепаратистського інтернет-агітатора

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна