Аналізи у Зеленського в “Євролабі” його бізнес-партнера взяв актор із телешоу

 

Кандидат у президенти Володимир Зеленський вранці 5 квітня здав аналізи у приватній лабораторії “Євролаб” в Києві.

Як повідомляє “Радіо Свобода”, Зеленський прибув до лабораторії близько 7:30 і швидко пройшов процедуру. Спілкування кандидата з журналістами ускладнювала його охорона, яка відтісняла представників ЗМІ.

“Ребята, дивіться наші офіційні звернення – там буде вся інформація”, – відповів Зеленський журналістам біля клініки.

“Здав кров, все що треба. Викачали з мене всю кров, але в мені її багато, кров молода. Глибокий аналіз, через три дні отримаю результат на електронну пошту”, – процитувала згодом кандидата в президенти його прес-служба.

Клініку EuroLab замість олімпійської лабораторії НСК “Олімпійський” обрав сам Володимир Зеленський. Її власником є симпатик кандидата Андрій Пальчевський.

Як відомо, власник клініки EuroLab Андрій Пальчевський також є бізнес-партнером Зеленського.

Адже у ТОВ “Про життя з Андрієм Пальчевським” 25% внеску має сам Пальчевський, а 75% – компанія Зеленського “Грін фемілі ЛТД”. Про це свідчить сервіс Opendatabot.

Ця фірма Зеленського раніше світилася у скандалі про бізнес у Росії.

Водночас, як видно з поширених фото, кров на аналіз у Зеленського брав колишній учасник кулінарного шоу “МастерШеф” Владислав Кирякулов, відомий участю також як актор із багатьох інших телепроектів і фільмів.

Зокрема, Кирякулов знімався в епізоді серіалу “Свати” компанії Зеленського.

На сайті клініки повідомляється, що Кірякулов працює в цьому медичному закладі масажистом та лікарем із загальної гігієни, має стаж 10 років.

Раніше Зеленський відмовився з’явитися в лабораторію “Олімпійського”, куди його закликав прийти його опонент на виборах, чинний президент Петро Порошенко.
За словами Зеленського, медпункт на “Олімпійському” нібито не має необхідного обладнання (це твердження не відповідає дійсності).

Обмін викликами між Порошенком і Зеленським, кандидатами у президенти, які проходять у другий тур виборів голови держави в Україні, триває вже кілька днів у форматі відеозвернень.
3 квітня Володимир Зеленський запропонував Порошенкові провести дебати на стадіоні “Олімпійський” у Києві – “перед народом”, пройти медобстеження на визнати його кандидатом у президенти, і не називати “малоросом” та “маріонеткою” з поваги до “третини виборців України”. Він дав Порошенку 24 години на відповідь.
Петро Порошенко у ніч на 4 квітня відповів, що готовий дебатувати на стадіоні, аби лише це були дебати (“тадіон так стадіон”). Він назвав Зеленського “кандидатом” та “Володимиром Олександровичем”.
Представник штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що президент 5 квітня о 9:00 чекатиме на Зеленського в медпункті стадіону “Олімпійський” в Києві для здачі всіх аналізів.
У Зеленського натомість запросили Порошенка здати аналізи в “незалежній лабораторії” і заявили, що умовою участі в дебатах є вибачення Порошенка. Також Зеленський у черговому зверненні висунув умову, аби модератором дебатів була Юлія Тимошенко.
Надалі Порошенко у ніч на 5 квітня оприлюднив відеозвернення, ще раз закликавши Зеленського на дебати (“будьте мужиком”, “не шукайте причин і не ставте умов”).

Володимир Зеленський протягом виборчої кампанії переважно уникає прямого спілкування з незалежними ЗМІ, ведучи віртуальну кампанію у зневажливому стилі.

Тема медичних аналізів на виборах постала через те, прибічники Зеленського виставляють Порошенка як “алкоголіка”, тоді як агітатори Порошенка заявляють про ознаки наркотичної залежності шоумена Зеленського.

Другий тур виборів президента України має відбутися 21 квітня. Перед тим, згідно із законом, мали б пройти дебати кандидатів на Суспільному телебаченні. Суспільне вже назвало модераторів планованих дебатів.

Читайте також:
Соціологи почали включати Зеленського в закриті рейтинги ще позаминулого року

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна