Окупанти розміщують танки та міномети біля житлових будинків, – ОБСЄ

 

Безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував розміщення трьох танків та облаштування мінометної позиції біля житлових будинків в населеному пункті Верхньошироківське (ОРДО), а також розміщення одного танка біля житлової будівлі в населеному пункті Степанівка (ОРЛО).

Про це повідомляють в опублікованому 20 березня звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

“18 березня БПЛА СММ малого радіусу дії виявив три танки (Т-64) біля облаштованої поруч із будинками, судячи з усього, мінометної позиції в н. п. Верхньошироківське (85 км на південь від Донецька)”, — йдеться у звіті.

Схожий випадок розміщення важкої броньованої техніки біля житлових будинків був зафіксований раніше і на тимчасово окупованій території Луганської області: “13 березня безпілотний літальний апарат (БПЛА) СММ малого радіуса дії зафіксував 1 танк (Т-64) орієнтовно за 60 м від житлової будівлі в н. п. Степанівка (62 км на захід від Луганська)”.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно на окупованій частині Донбасу були помічені російські новітні системи радіоелектронної боротьби, зокрема “Тірада-2”.

Читайте також:
СММ ОБСЄ зафіксувала озброєння бойовиків поза межами лінії відведення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна