У Чернігові Порошенко пройшов крізь натовп пікетувальників із “Нацкорпусу”, попри рекомендації охоронців

 

Президент України Петро Порошенко по закінченні засідання Ради регіонального розвитку Чернігівської області у середу, 13 березня, всупереч рекомендаціям охорони, пройшов крізь натовп представників “Національного корпусу”.

Про це повідомляє “Главком”.

“Після закінчення Ради регіонів в Чернігові, де сьогодні перебуває президент Петро Порошенко, глава держави, всупереч рекомендаціям Управління державної охорони, прийняв рішення пройти через натовп “Нацкорпусу”, який пікетує заходи за участю президента і вимагає швидкого суду над екс-заступником Ради національної безпеки і оборони Гладковським”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначають журналісти, незважаючи на поради охорони дістатися до місця призначення на автомобілі, Порошенко вирішив піти пішки. “Так буде швидше,” — аргументував він своє рішення, після чого спокійно пройшов повз здивованих “нацкорпусівців”.

“Я вас не боюся і не дам вам дестабілізувати ситуацію в Україні”, — звернувся президент до представників “Нацкорпусу”, чим викликав у них подив. І лише коли Порошенко відійшов і попрямував у сторону публіки, радикали почали кричати: “Ганьба!”.

Після цього президент пішки пройшов до Катерининської церкви, перед якою було встановлено сцену для його виступу перед чернігівцями.

Нагадаємо, у Житомирі в понеділок, 11 березня, “Нацкорпус” та “Нацдружини” намагалися перекричати виступ Порошенка у центрі міста, а глава держави назвав їхню акцію проплаченою.

Раніше, 9 березня, під час охорони громадського порядку в центрі міста Черкаси, де відбулися масові заходи за участю великої кількості громадян, під час від’їзду президента України представники “Національного корпусу” намагалися заблокувати кортеж глави держави та почали провокувати на бійку пересічних поліцію. Внаслідок сутичок у Черкасах постраждали 22 поліцейських.

Читайте також:
“Не втікав від людей, а йшов до них”:
у Порошенка спростували фейк із його фото в Житомирі

“Підлі щури будуть покарані”. Полковник Кривонос із ССО став заступником секретаря Радбезу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна