39 замість 44: Добродомов знявся з виборів на користь Гриценка

 

Кандидат у президенти України Дмитро Добродомов заявив про те, що знімає свою кандидатуру.

“Прийняв для себе надважливе рішення! Сьогодні о 17:00 планую заїхати у ЦВК. Запрошую представників ЗМІ”, – написав народний депутат спочатку у “Фейсбуці”.

По тому, вже в Центрвиборчкомі, Добродомов підтвердив журналістам, що знімає кандидатуру на користь Гриценка.

“Переконаний, що Анатолій Гриценко вийде у другий тур”, – зазначив нардеп.

Добродомов сказав, що 31 березня люди мають можливість оголосити реальний імпічмент цій владі, інформує прес-служба його партії “Народний контроль”.

Як відомо, 7 березня – останній день, коли кандидати в президенти можуть знятися з виборів, аби їхніх прізвищ не було в бюлетені.
ЦВК може приймати рішення про зняття кандидатів з реєстрації до кінця 8 березня.

Раніше Дмитро Гнап та Андрій Садовий зняли канидатури на користь Анатолія Гриценка, перший заступник командувача ССО ЗСУ Сергій Кривонос – на користь Петра Порошенка, нардеп Євгеній Мураєв – на користь Олександра Вілкула.
Відтак замість 44 зареєстрованих кандидатів у бюлетені має залишитися 39. Це також рекордна кількість за всю історію виборів президента в Україні.

Читайте також:
“Бути чесним”: Гриценко об’єднався із Садовим, взявши єдине зобов’язання

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна