Гнап також готовий знятися з виборів на користь Гриценка, але після з’їзду партії

оновлено

Кандидат на посаду президента від партії “Сила людей” Дмитро Гнап також знімає свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УП.

“Я обіцяв зняти свою кандидатуру, якщо буде обраний єдиний кандидат від демократичних сил. Я підтверджую свою обіцянку і готовий також знятися на користь Анатолія Гриценка”, — сказав Гнап.

Він додав, що рішення у цьому питанні має ухвалити з’їзд партії “Сила людей”, який відбудеться 2 березня.

“З’їзд відбудеться завтра, куди ми запрошуємо також Анатолія Гриценка в якості єдиного кандидата від демократичних сил”, — сказав Гнап.

Він подякував усім, хто його підтримував.

“Сподіваюсь, ви всі погодитесь з тим, що доля України сьогодні важливіша за особисті політичні плани. Далі будемо боротися за нашу спільну перемогу, і ми обов’язково  переможемо”, — підсумував Гнап.

Нагадаємо, восени 2014 року, ще будучи журналістом, Дмитро Гнап заявляв, що Анатолій Гриценко як міністр оборони причетний до земельних оборудок.

“…я поставив Анатолієві Гриценку три питання, відповіді на які він досі й не надав, на жаль. І його можна зрозуміти, адже він опинився в дуже скрутному становищі. Як він з нього виплутуватиметься, я навіть не знаю. І ось чому. Слідство.Інфо повідомило, що Гриценко будучи міністром оборони віддав Василю Хмельницькому — відомому олігарху-дерибанщику — 146 гектарів землі під Києвом”, — писав Гнап.

Журналіст зазначав, що екс-міністр начебто “не пам’ятав” про підписаний ним документ, яким вирішилася доля майже 150 га столичної землі.

“Втім, Гриценко міг би згадати про все це в суді, куди його викликали як свідка. Двічі. Але він так і не з’явився на слухання по цій справі. Двічі. Й не хоче розповідати про те, чи підписував він, чи не підписував цей документ”, — наголошував Дмитро Гнап.

За його словами, Гриценко тоді опинився у складній ситуації. “Зізнатися, що підписував, значить зажити славу корупціонера, який дерибанить землю. Зізнатися, що не підписував, значить Хмельницький автоматично втрачає цю землю, а ще й запускається розслідування за фактом підробки підпису міністра, і деякі менеджери Хмельницького потрапляють під тяжкий кримінал. А, сваритися з Хмельницьким Анатолій Гриценко чомусь зовсім не хоче. Чомусь. Чому, пане Анатолію? Чому віртуальна війни з олігархами для вас приємніші за реальні? Ну, і робота вашого сина на Хмельницького, тут ні до чого, ясна річ”, — писав Гнап.

Як повідомляла “Новинарня“, кандидат у президенти, міський голова Львова Андрій Садовий відмовився від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.

Читайте також:
Гнап у 2015 році не передав усю премію “Слідства. Інфо” на потреби армії, — Бабінець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна