БПП ініціює проект нового закону про покарання за незаконне збагачення

 

Фракція БПП ініціює розробку законопроекту, який встановлюватиме покарання за незаконне збагачення і при цьому відповідатиме Конституції.

Про це в кулуарах Верховної Ради сказав журналістам голова фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє “Укрінформ“.

 “Фракція партії «Блок Петра Порошенка» ініціює термінову розробку законопроекту, який випише статтю [щодо покарання за незаконне збагачення] таким чином, щоб вона обов’язково була, але одночасно повністю відповідала Конституції. Ми закликаємо всі політичні сили парламенту приєднатися до нашої команди для розробки цього законопроекту і терміново ухвалювати його в сесійній залі”, – заявив Герасимов.

Як повідомляла “Новинарня“, раніше Конституційний суд визнав такою, що не відповідає Основному закону, статтю 368-2 Кримінального кодексу, яка передбачає притягнення до відповідальності за незаконне збагачення.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна