У Львові затримали ймовірного організатора вбивства учасника АТО Олешка, – Аброськін

 

У Львові поліція затримала підозрюваного в організації стеження та вбивства колишнього військового Віталія “Сармата” Олешка.

Про це повідомляє перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

У своїй заяві він стверджує, що затриманий – мешканець Дніпра, видавав себе з поліцейського організації “Європол” і раніше служив у батальйоні “Торнадо”.

“Останні п’ять місяців він ховався у різних областях нашої країни, постійно змінюючи місце проживання. Але сьогодні був не його день… Відповідальність все ж таки буде нести”, – заявив представник Нацполіції.

Як повідомляла “Новинарня“, у Бердянську 31 липня застрелили колишнього бійця добровольчого батальйону “Донбас” Віталія Олешка, позивний “Сармат”, який був громадським активістом і скандальним бізнесменом. У чоловіка стріляли ззаду із рушниці на території готелю, який він збудував.

Генеральний прокурор Юрій Луценко підтвердив, що один із підозрюваних у вбивстві учасника бойових дій, активіста Віталія Олешка був бійцем розформованої роти міліції спецпризначення “Торнадо”.

Начальник управління Нацполіції в Запорізькій області Сергій Коміссаров заявляв, що поліція опрацює версію щодо причетності народного депутата  Олександра Пономарьова(група “Воля народу”) до вбивства “Сармата”, який йому протистояв у Бердянську.

Побратими Олешка у коментарі “Громадському” зазначали, що жодних конфліктів з учасниками АТО в Олешка не було.

16 грудня у міжнародному аеропорту “Харків” правоохоронці затримали підозрюваного у замовленні вбивства бердянського активіста.

Читайте також:
Підозрюваного у вбивстві АТОвця Сармата в Бердянську відправили під арешт

Убивство АТОвця Олешка: прокуратура висунула підозру чотирьом особам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна