Гриценко вибачився перед Луценком-молодшим за АТО, але ще більше образив старшого

 

Кандидат у президенти, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко вибачився перед сином генпрокурора Олександром Луценком, про якого сказав в інтерв’ю, ніби батько ховав його від служби в АТО, але повторно образив Юрія Луценка-старшого.

Як передає “Новинарня“, відповідний допис Гриценко зробив ввечері 30 січня у “Фейсбуці”.

Раніше Анатолій Гриценко в інтерв’ю Дмитрові Гордону, пояснюючи причини своєї неучасті в АТО, заявив, що війна давно би закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту.
Після цього Луценко-старший дав Гриценкові 24 години на вибачення.

“Я знаю, що Луценко-син дійсно доброволець, воїн, знаю, що він був в АТО, хоча й далеко не рік, як інші. Але воював, тому честь синові і хвала. Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценкові-сину я приношу свої вибачення“, – сказав Гриценко.

“На відміну від Луценка-батька, який, напевно, під впливом сивушних масел бреше в ефірах, нібито на початку війни Порошенко пропонував мені пост міністра оборони і навіть начальника Генштабу, а я нібито відмовився. Не було цього! Я готовий удвох з Порошенком у прямому ефірі пройти тест на поліграф – і вся країна переконається у брехливості генпрокурора”, – заявив він, додавши що вибачень від Луценка-батька не чекає.

“Генпрокурор Луценко аж надто збурився моїм інтерв’ю Дмитру Гордону. Де я сказав про високих чинів, які ховали своїх синів від мобілізації. Хтось повністю, хтось після кількох місяців в АТО – завчасно повертав додому, чи до парламенту, чи до Укроборонпрому. Коли інших хлопців мобілізовували на рік і більше. Це – правда. І вибачатися, тим більше перед Луценком, патологічно брехливим по життю – нема за що і не буду”, – наголосив полковник запасу.

Читайте також:
Гриценко заявив про власний “мирний план” для Донбасу.
Він входить до групи з росіянами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.