У Німеччині сильно побили ультраправого депутата Бундестагу

 

У центрі міста Бремен троє невідомих побили німецького ультраправого політика Франка Магніца, члена Бундестагу від партії “Альтернатива для Німеччини” (AfD).

Як передає BBC, напад стався в понеділок, 7 січня. Магніц щойно покинув новорічний захід і вийшов з приміщення картинної галереї. Чоловіки в масках побили його ногами й дерев’яним кийком до втрати свідомості.

Представник AfD Йорг Мойтен оприлюднив фотографію Магніца, який лежав без свідомості на лікарняному ліжку “напівмертвий”. Магніц мав велику рану на лобі і сильні гематоми навколо правого ока.

Зазначається, що поліція вважає напад політично мотивованим. Правоохоронці похвалили будівельника, який прийшов на допомогу постраждалому.

ВВС нагадує, що минулого тижня офіс AfD у місті Дебелн у Саксонії був пошкоджений вибухом, ніхто не постраждав.

“Альтернатива для Німеччини” займає жорстку антиіммігрантську, євроскептичну позицію, визнає Крим російським та підтримує тісні зв’язки з Росією.

Читайте також:
У Німеччині обрали наступницю Меркель – Аннегрет Крамп-Карренбауер

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна