На Одещині покінчив життя самогубством прикордонник, – ДПСУ

 

У неділю, 16 грудня, на Одещині знайшли мертвим інспектора-прикордонника з вогнепальними пораненням – імовірно, самогубство.
Як передає “Новинарня“, трагедія сталася біля села Слов’яносербка Великомихайлівського району Одеської області. Про це повідомив у соцмережі помічник голови ДПСУ Олег Слободян.

“Сьогодні вночі на ділянці Подільського загону в районі н.п. Слов’яносербка під час несення служби з охорони державного кордону зник військовослужбовець за контрактом із вогнепальною зброєю. Як тільки факт зникнення було виявлено, прикордонники спільно з Нацполіцією відразу організували пошук… В результаті кількагодинних пошуків інспектор прикордонної служби був знайдений без ознак життя, з вогнепальними пораненнями за кілька кілометрів від місця несення служби”, – написав Слободян у “Фейсбуці”.

Зазначається, що прикордонник імовірно вчинив самогубство.

“Із попереднього вивчення обставин інциденту, причиною можливого суїциду стали сімейні негаразди військовослужбовця”, – зазначив речник Держприкордонслужби.

За фактом смерті прикордонника порушено кримінальну справу.

Державна прикордонна служба також проводить внутрішнє розслідування інциденту.

Колегія відомства висловила співчуття рідним та близьким загиблого.

Читайте також:
Через самогубства і навмисні вбивства загинули майже 900 військових, — Матіос

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна