З початку доби на фронті від кулі снайпера поліг український воїн

 

Упродовж поточної доби російські окупаційні війська дев‘ять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано три випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.
Про це повідомив прес-центр штабу ООС у зведенні станом на 18:00.

Внаслідок бойових дій один наш військовий отримав поранення та один наш захисник загинув від кулі ворожого снайпера, зазначено у зведенні.

Ворог здійснив обстріли з міномета калібру 120 та 82 мм позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку.

Опорні пункти наших військ були також обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Станиця Луганська на Луганському напрямку, а також в районі населених пунктів Водяне, Чермалик на Маріупольському напрямку.

Як інформувала “Новинарня, напередодні стали відомі імена військових ДШВ, полеглих 13 грудня.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна