Укрзалізниця під час снігопаду радить їхати на Бориспіль експресом. А він зламався

 

Запущений напередодні швидкісний залізничний експрес 1 грудня Київ-Бориспіль зламався в дорозі до аеропорту.
Через несправність та кілька зупинок під час руху до “Борисполя” частина пасажирів рейкового автобуса могла запізнитися на свій літак, тож аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга під час зупинки.

Про це повідомили в ефірі “Громадського”.

За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном. Провідники розповіли, що поїзд, який застряг, мають відбуксирувати до аеропорту.

Станом на 12:50 експрес почав рух до аеропорту “Бориспіль” за допомогою буксиру. Пасажири прибули до аеропорту о 13:01 (рейс тривав дві години замість 40 хвилин).

При цьому “Укрзалізниця” на тлі снігопаду Разом з тим в ефірі “Hromadske” вдень 1 грудня повідомили, що, що “повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів”.

В УЗ закликали пасажирів, які планують подорожі до аеропорту “Бориспіль”, користатися залізничним експресом.

“Радимо скористатися швидкісним залізничним експресом Kyiv Boryspil Express. У сьогоднішніх погодних умовах це чи не єдиний надійний транспорт, завдяки якому ви точно не запізнитеся на свій літак. Новий експрес відучора курсує зі станції “Київ-Пасажирський” до станції “Бориспіль-аеропорт”, із зупинкою на Дарниці”, – заявив в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниці” Євген Кравцов.

Читайте також:
“Експрес до ЄС”: як Порошенко і Гройсман запускали електричку
на “Бориспіль”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна