Електронна віза в Україну подорожчає до $85

 

Кабінет міністрів України ухвалив рішення з 1 січня 2019 року розширити підстави для оформлення іноземцями електронних віз до України та збільшити список держав, громадяни яких матимуть право на оформлення таких віз.

Про це повідомляє “Урядовий портал”.

“Кабінет міністрів схвалив зміни до Правил оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію, якими передбачається застосування низки нових процедур з 1 січня 2019 року, зокрема — розширення переліку підстав для оформлення е-віз. На додаток до ділової та туристичної мети в’їзду запроваджуються е-візи для поїздок в Україну з приватною метою, для лікування, провадження діяльності у сфері культури, науки, освіти, спорту, а також представникам ЗМІ”, — йдеться у повідомленні.

Рішенням уряду ставку консульського збору за оформлення е-віз збільшено з 65 до 85 доларів США.

Читайте також:
Частка відмов українцям в американських візах перевищила 40%

Довгострокова віза Румунії для українців тепер безплатна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна