“Тому що іудей”. Рабінович вирішив не балотуватися в президенти

 

Народний депутат Вадим Рабінович вирішив не балотуватися в президенти від об’єднання “Опозиційна платформа – За життя”.
Про це він повідомив у четвер, 15 листопада, на брифінгу, який транслював канал “112 Україна”, підконтрольний лідерові партії “За життя” Віктору Медведчуку.

“Вчора погоджувальна рада нашого блоку висунула мою кандидатуру як єдиного кандидата на президентські вибори”, – розповів нардеп.

За словами Рабіновича, він міг би вирішити “проблему війни і миру” та вивести країну з економічної кризи.
“Але сьогодні розкол у серцях людей пройшов і по православ’ю – і президент обов’язково повинен бути арбітром у цих питаннях“, – сказав політик, який представляє партію “За життя”.

“Я довго думав у цю ніч – і мені здається, що я, людина, що сповідує іудаїзм, не може і не маю морального права бути суддею в питаннях православ’я, що є безумовним обов’язком майбутнього президента”, – заявив Вадим Рабінович.

“Тому я знімаю свою кандидатуру. Я не буду балотуватися на пост президента. І звернуся сьогодні до нашої ради, щоб негайно була висунута кандидатура”, – заявив Рабінович.

Водночас він висловив намір очолити партію “За життя” на виборах до Верховної Ради 2019 року.

“Я обов’язково очолю нашу партію в поході на виборах парламентських. Я обов’язково очолю список – і ми переможемо, 200%. Тому що лише в нас є розум якийсь і можливість вивести країну з кризи”, – сказав Рабінович.

“Я вважаю, що я своїм рішенням сьогодні прибираю “прокляття канівської четвірки” з нашої країни. Тому що у нас кожен мріяв лише про те, щоб бути гетьманом”, – додав він.

За словами політика, таким чином він пргне стати прикладом для тих, хто “працює в політичному полі південного сходу країни”.
“Хлопці, нам не пробачать, якщо ми не об’єднаємося і не переможемо”, – заявив політик-популіст, що сповідує проросійську риторику.

Також Рабінович сказав, що в нього сьогодні народився онук, і “це знак неба, що воно підтримало моє рішення”.

Як інформувала “Новинарня“, 4 листопада лідер руху “Український вибір” Віктор Медведчук став головою політради партії “За життя”.
9 листопада співголова партії “Опозиційний блок” Юрій Бойко та лідер партії “За життя” Вадим Рабінович повідомили, що підписали угоду про створення “Опозиційної платформи – За життя”.
В “Опоблоці” потім заявили, що це рішення Бойка, а не всієї партії.

Раніше в листопада Бойко взяв участь у прямому діалозі з ватажком “ДНР” Денисом Пушиліним в ефірі російського телеканалу.

Читайте також:
Прямий діалог і автономія: Медведчук озвучив план “повернення Донбасу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна