Бойко на росТБ підлабузнювався перед Пушиліним. Такого не люблять навіть в Опоблоці. ВІДЕО

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

29 жовтня в ефірі програми “Велика гра” на російському Першому каналі виступав лідер “Опоблоку” Юрій Бойко. По відеозв’язку, із Києва. Я, звичайно, подивився цей ефір.

У студії був російський бойовик, вбивця українців Захар Прилєпін, по скайпу з Донецька включався МММщик, самозваний лідер не визнаної ніким “ДНР” Денис Пушилін, але Бойка це не збентежило. Він намагався сподобатися співрозмовникам, запевняв їх, що готовий вести переговори, “налагоджувати відносини з ДНР і ЛНР” (так, прямим текстом), і зовсім уже ганебно підлабузнювався перед Пушиліним на очах у багатомільйонної аудиторії.

Найсмішніше, що при цьому Пушилін Денис Володимирович просто опускав Бойка в прямому ефірі, розповідав, що не вестиме з ним переговори, тому що Бойко фактично ніхто, а під кінець і зовсім почав у наказовому тоні давати Бойкові завдання та розповідати йому, як слід поводитись, аби Пушилін у майбутньому зійшов до переговорів з українською стороною.

Чесно кажучи, не очікував, що буде такий сором. Імовірний кандидат у президенти України публічно звітував дрібному шахраєві, який ще вчора “розводив” пенсіонерів на гроші, який нікого по факту не представляє і якого ніхто не обирав. А шахрай ставить йому умови на очах у всієї Росії. Мовляв, іди, петрушко, попрацюй як слід, а потім поговоримо.

Не знаю, яку мету ставили ведучі російської програми, але Бойко виглядав жахливо. МММщик Пушилін на його тлі і то був соліднішим. Вийшло фіаско. І тепер буде дуже цікаво поспостерігати за реакцією однопартійців Бойка в “Опоблоці”, де давно вже триває боротьба між людьми Бойка і Фірташа з одного боку та людьми Ахметова з іншого. Велика частина “Опозиційного блоку” вважає Бойка слабким кандидатом і не хоче його висунення на виборах, а замість нього хочуть висунути Вілкула. Хочуть провести праймеріз, щоб на них визначити кандидата.

І після такого провального ефіру у Бойка напевно ще зменшиться прихильників. Тому що не тягне він на лідера від слова зовсім. Навіть у комфортному російському ефірі виглядає блідо.

Підлабузнюватися перед Пушиліним – остання справа. І це навіть не питання політичних поглядів. Це питання негласних понять, які багато значать для електорату “Опоблоку”. Кандидат у президенти не може так ганьбитися.

Читайте також:
Штовханина в ляльковому театрі:
“вибори” в ОРДЛО та їх значення для України

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна