Бойко та Рабинович підписали угоду про створення “Опозиційної платформи — За життя”

 

Співголова політичної партії “Опозиційний блок” і однойменної парламентської фракції Юрій Бойко та позафракційний народний депутат, лідер партії “За життя” Вадим Рабинович  у п’ятницю, 9 листопада, підписали угоду про створення “Опозиційної платформи — За життя”.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

“Ми сьогодні запрошуємо всі опозиційні сили до нашого об’єднання, щоби відновити в Україні мир, стабільність, порядок, припинити війну та зробити життя наших громадян щасливим”, — заявив Бойко після підписання угоди.

“Є три пункти, за якими ми запрошуємо всіх. Перше — це встановлення миру в країні. Друге — це припинення економічного геноциду українського народу. І третє — це створення незалежної нейтральної країни — Швейцарії у Східній Європі”, — сказав Вадим Рабинович.

Також Бойко зазначив, що на діяльність фракції в парламенті створення платформи не вплине. “Це не вплине. Сподіваюся, що не вплине”, — сказав депутат.

Читайте також:
Бойко на росТБ підлабузнювався перед Пушиліним. Такого не люблять навіть в Опоблоці. ВІДЕО

Кум Путіна Медведчук підтвердив приєднання до партії Рабиновича “За життя”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна