Кум Путіна Медведчук підтвердив приєднання до партії Рабиновича “За життя”

 

Проросійський політик, колишній голова адміністрації президента Кучми й екс-голова СДПУ (о) Віктор Медведчук офіційного оголосив про приєднання до партії “За життя”, яку очолює нардеп Вадим Рабинович.

Про це повідомила у “Фейсбуці” прес-служба політика, який є кумом президента РФ Володимира Путіна і членом гуманітарної групи ТКГ щодо переговорів на Донбасі.

Приєднання Медведчука до партії Рабиновича було обставлено як результат голосування телеглядачів за обрання діячів, відповідальних за різні напрямки (у даному випадку – відносини з Росією та Донбас).

“Я підтримую програму, цілі і завдання партії «За життя» – партії миру і творення, яку, переконаний, підтримають і мільйони українців. Я приймаю пропозицію Вадима Рабиновича і щиро дякую йому і всім, хто висловив мені довіру, проголосував за мою кандидатуру”, – ідеться в заяві Медведчука.

“Мир на Донбасі, відновлення відносин з Російською Федерацією та країнами СНД – ось ключові завдання, які стоять перед Україною, перед усіма нами. Так, завдання непрості: ми повинні навчитися слухати і чути всі регіони, ми повинні навчитися вести переговори і шукати компромісні рішення”, – заявив Медведчук, якого називають провідником політики Путіна в Україні.

Як відомо, процес “великого обміну” полонених між Києвом і ОРДЛО наприкінці 2017 року формально почався із зустрічі Віктора Медведчука в Москві з Путіним та патріархом РПЦ Кирилом. Також ЗМІ повідомляли, що Медведчук регулярно зустрічається з кумом у Криму.

У разі потрапляння до виборчого списку партії “За життя” Медведчук має великі шанси стати народним депутатом (з огляду на високі рейтинги партії).
Востаннє він був членом парламенту ще в червні 2002 року.

Читайте також:
Медведчук заявив, що Росію не можна вважати агресором

Медведчук зібрався в Раду: за мир з РФ, прямий діалог з ОРДЛО
і позов до Луценка

Подвійна ДТП в Києві: п’яний автомийник розбив “мерседес” Медведчука. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна