Подвійна ДТП в Києві: п’яний автомийник розбив “мерседес” Медведчука. ФОТО

 

У понеділок, 16 квітня, в Подільському районі Києва сталася подвійна ДТП за участі п’яного водія – автомийника – за кермом чужого авто.

Як повідомляє “Еспресо.TV”, вкрадений автомобіль Mercedes G-Class, яким керував працівник автомийки, належить політику Віктору Медведчуку.

“Mercedes-Benz G 55 AMG 2010 року випуску з держномером АА1450МХ зареєстрований на громадянина Медведчука Віктора Володимировича 07.08.1954 р. н., зареєстрованого в Києві за адресою вул. Вишгородська, 152”, – інформує видання, близьке до МВС.

Як з’ясували журналісти, машину залишила на автомийці дружина Медведчука, телеведуча Оксана Марченко. Нетверезий співробітник мийки вирішив покататися на чужій автівці, але протаранив на світлофорі іншу машину, яка зачепила ще одне авто.

Аварія трапилася на перехресті вулиць Мостицької та Наталії Ужвій.

Фоторепортаж:

ДТП з Гелендвагеном Медведчука _0 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _2 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _1 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _7 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _6 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _5 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _4 ДТП з Гелендвагеном Медведчука _3 ДТП з Гелендвагеном Медведчука
<
>

На світлофорі, де зупинилися автомобілі, нетверезий автовикрадач “гелендвагена” протаранив Mercedes Sprinter, який, своєю чергою, врізався в Daewoo Lanos.

“Після зіткнення викрадач намагався втекти з місця події, але вочевидь виявився занадто п’яним – поліцейські знайшли його сидячим під стовпом”, – пише “Еспресо”.

Перевірка на драгері на місці аварії показала вміст алкоголю в крові водія-викрадача 2 проміле – в 10 разів вище за норму.

В автомийника одразу взяли зразки відбитків пальців.

Як відомо, Віктор Медведчук є лідером проросійської організації “Український вибір – Право народу”, кумом президента РФ Путіна та членом гуманітарної підгрупи ТКГ з питань Донбасу від України.

Як інформувала “Новинарня“, в листопаді на вулиці Грушевського невідомі спалили рекламний банер дружини Медведчука Оксани Марченко.

Читайте також:
Медведчук зібрався в Раду: за мир з РФ,
прямий діалог з ОРДЛО і позов до Луценка

П’яний російський диппрацівник знову спричинив ДТП в Києві

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна