На вулиці Грушевського невідомі спалили рекламний банер дружини Медведчука

Невідомі спалили банер програми каналу “Інтер” із зображенням дружини Віктора Медведчука, вивішений на колонаді стадіону “Динамо” в Києві.

Як передає “Новинарня“, про це в ніч на 21 листопада повідомила ФБ-сторінка “Анафема”, спрямована проти Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна.

Причиною підпалу стало зображення на банері програми “Время строить” телеведучої Оксани Марченко – дружини проросійського політика Медведчука та, відповідно, куми Володимира Путіна.

“Анафема” зазначає, що ця реклама з’явилася на вулиці Грушевського – поруч з місцем, де загинули перші герої Небесної сотні Нігоян і Жизневський та були скалічені десятки майданівців. Причому зображення Марченко вивісили в переддень початку річниці Революції Гідності.

“Це тролінг такий? Ну нічого, мразі, на ваш тролінг завжди знайдуться коктейлі і щось посерйозніше  😉 Время жечь”, – ідеться в дописі.

Як відомо, реаліті-шоу Оксани Марченко “Время строить” стартує на “Інтері” 2 грудня.
Серед “зіркових помічників” на будівництві значаться співаки Ані Лорак, яка нещодавно повернулася з Росії й виступила в Києві після трьох років відсутності, Ірина Білик, Потап, Віра Брежнєва, футболіст “Шахтаря” Андрій П’ятов та інші.

“Інтер” вважається одним із найбільш проросійських каналів в Україні та найчастіше представляє позицію партії “Опозиційний блок”.

Він входить до медіахолдингу Inter Media Group, який є частиною DF Group. Ця група належить українському бізнесмену Дмитру Фірташу, котрий був арештований в Австрії.

У 2016 році кілька разів підпалювали офіс “Інтера”.

Читайте також:
“Анафема” куму Путіна. В Україні набирає обертів рух,
спрямований на “повалення” Медведчука

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.