Медведчук заявив, що Росію не можна вважати агресором

 

Представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ з питань урегулювання на Донбасі, лідер проросійської організації “Український вибір” Віктор Медведчук заявив, що не вважає Росію агресором.
Про це він сказав в інтерв’ю “Німецькій хвилі” , відповідаючи на питання про те, хто насправді винен у початку збройного конфлікту на Донбасі.

“Якщо говорити про Росію як про агресора, тоді потрібно поставити хрест на Мінських угодах… Росії спочатку відводилася роль країни, яка може вплинути на неконтрольовані [українською владою] території, на невизнані республіки в питаннях реалізації Мінських угод”, – сказав Медведчук, який є кумом президента РФ Путіна.

За його словами, те, що відбувається на Донбасі – “це конфлікт між людьми, які не погодилися з приходом нової влади і з політиками нової влади”.

Читайте також:
Медведчук зібрався в Раду: за мир з РФ, прямий діалог з ОРДЛО
і позов до Луценка

Подвійна ДТП в Києві: п’яний автомийник розбив “мерседес” Медведчука. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна