У Росії вчителька лякала школярів розстрілом за напис на дошці “Путін — злодій”. ВІДЕО

 

Вчителька 10-го класу школи №20 в селищі Тайожному Красноярського краю РФ лякала учнів “розстрілом” і приїздом “охоронців Путіна” за напис “Путін — злодій”, зроблений кимось із школярів на класній дошці.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Як випливає з опублікованого відео, вчителька ганить учнів за те, що один із них написав на дошці фразу “Путін — злодій”. Це трапилося у вівторок, 13 листопада.

Це не перший випадок конфліктів між учнями та вчителями в російських школах, безпосередньо чи опосередковано пов’язаних з протестною активністю молодих людей в тамтешніх регіонах.

Так, в грудні 2017 року вчитель 11-го класу барнаульської школи №110 вмовляла своїх учнів не йти на мітинг прихильників Олексія Навального, лякаючи їх зламаними долями і пропонуючи їм як альтернативу сходити на мітинг “на підтримку приєднання Криму”.

У березні 2017 року учитель з Томська назвав своїх учнів, які вийшли на мітинг проти корупції, “ліберал-фашистами” і “зрадниками”.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно директор дитячого оздоровчого табору в Іванівській області у Росії влаштувала в ньому “карцер” для неслухняних дітей.

Читайте також:
У Росії учень знову вчинив стрілянину в навчальному закладі

“Хохол-ізгой”. У російській школі регулярно б’ють учня з України. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна