У Росії учень знову вчинив стрілянину в навчальному закладі

 

 

Троє учнів коледжу під Новосибірськом у Росії зазнали поранень унаслідок нападу свого одногрупника.
Хлопець, озброєний рушницею, зайшов у клас і почав стріляти по студентах, повідомляє в четвер, 10 травня, Telegram-канал Mash.

Інцидент стався в Барабінській філії Новосибірського коледжу транспортних технологій під час занять першого курсу.

За даними видання “НГС. Новости”, хлопця, який відкрив стрільбу, доти принижували однокурсники.

Два учні постраждали, коли вистрибнули з вікон, рятуючись від стрільця, ще один – під час самої стрільби, коли в нього влучив зловмисник.

Коли люди почали тікати, нападник не став за ними гнатися, а вийшов у коридор і застрелився.

Як з’ясувалося пізніше, рушницю в коледж хлопець проніс у розібраному вигляді в себе в рюкзаку. Охоронці навчального закладу на момент нападу були відсутні.

Студента, який отримав вогнепальне поранення, оперують у Барабінській лікарні. Двоє осіб із переломами, що випали з вікна, – в “стані середнього ступеня тяжкості”.

У слідчому комітеті РФ повідомили про порушення кримінальної справи за ч. 3 ст. 30 ст. 105 КК РФ – замах на вбивство, скоєне загальнонебезпечним способом.

Як повідомляла “Новинарня“, подібні випадки останнім часом стаються досить часто в РФ. Так, у квітні в місті Стерлітамак учень влаштував різанину і підпалив школу, а потім різонув собі ножем по горлу.

Читайте також:
Урок від “Беркута”: на Вінниччині поліцейський підстрелив колегу перед школярами

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна