Нічна стрілянина в L’Kafa у Києві: троє затриманих

 

Поліція затримала трьох осіб, причетних до нічної стрілянини в кафе на Позняках у Києві, внаслідок чого було поранено двох охоронців.

Про це 6 жовтня повідомила прес-служба ГУ Нацполіції в столиці.

“Трьох зловмисників доставили для проведення слідчих дій. Чоловіка, який стріляв у охоронців, уже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили стріляні гільзи та зброю, з якої, імовірно, стріляли. Їх відправлять на експертизу”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією з главку, у чергову частину Дарницького управління поліції о 4:25 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Михайла Гришка у кафе виникла бійка і стрілянина.

З’ясувалося, що конфлікт почали троє нетверезих чоловіків. Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, ті влаштували бійку, а один із них дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу та руку відповідно, їм надають необхідну медичну допомогу.
Одного з правопорушників затримали на місці злочину, ще двох – поліцейські впіймали неподалік.

Конфлікт стався на ґанку L’Kafa Cafe за адресою вул. Гришка, 8в, зазначає “Інформатор”.

“У одного із затриманих виявили предмет схожий на пістолет “Форт-12″. Попередньо, для стрільби гумовими кулями. У чоловіка був дозвіл на носіння зброї, але прострочений”, – йдеться в повідомленні.

Слідчі провели першочергові дії, зокрема ретельний огляд місця події, поспілкувалися зі свідками та очевидцями, а відтак розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
За вчинене правопорушення зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна