Депутат Чорновол взяла на поруки начальника поліції Дружківки, затриманого на хабарі

 

Краматорський міськсуд на Донеччині обрав запобіжний захід начальникові Дружківського відділення поліції Сергію Янголенку, затриманому на хабарі в 200 тисяч гривень.
Як передає “Новинарня“, у п’ятницю, 5 жовтня, підозрюваного майора поліції випустили із зали суду, після того як Янголенка взяла на поруки народний депутат України від “Народного фронту” Тетяна Чорновол.

На думку депутатки, справа проти начальника поліції Дружківки є “помстою” за те, що він нібито протидіяв контрабанді сигарет із тимчасово непідконтрольної Україні території Донеччини, передає видання “Дружківка на долонях”.

У прес-службі Краматорського суду зазначили, що Сергій Янголенко перебуватиме на волі до винесення вироку. Він буде зобов’язаний з’являтися до слідчого на першу вимогу та відвідувати судові засідання.

Як інформувала “Новинарня“, Сергія Янголенка – екс-командира батальйону “Харків-1” – затримали 3 жовтня. Його обвинуватили в отриманні хабара в розмірі 200 тисяч гривень від фермера за затримання зловмисників, які крали урожай з його полів. Після затримання Янголенка доставили в СІЗО Краматорська.

Депутатка Тетяна Чорновол раніше захищала в судах також військового прокурора Костянтина Кулика, звинуваченого НАБУ в незаконному збагаченні, директора департаменту держзакупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони Володимира Гулевича у справі “Трейд Коммодіті” тощо.

Читайте також:
“Що я поганого зробила?”
Як депутат Чорновол екстерном стала офіцером запасу ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна