На хабарі 200 тисяч затримали голову поліції на Донеччини – екс-комбата “Харкова-1” Янголенка

 

Працівники Служби безпеки України за процесуального керівництва військової прокуратури Донецького гарнізону Об’єднаних сил затримали начальника одного з міських відділень поліції Донеччини – майора поліції – за хабар у розмірі 200 тисяч гривень.
Про це ввечері 3 жовтня повідомив прес-центр операції Об’єднаних сил.

За даними зі штабу ОС, голова міськвідділу поліції вимагав та отримав 200 тисяч гривень хабара від громадянина України за вжиття заходів реагування до невстановлених осіб, які незаконно викрадають врожай з орендованих цим підприємцем земель сільськогосподарського призначення.

Під час затримання у підозрюваного вилучили кошти в повному обсязі.

“На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігуранта справи. За результатами їх проведення буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади”, — йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження відкрите за ч. 3 ст. 368 КК України.

Прес-центр ООС називає хабарника “майор поліції Я.”.

ЗМІ, зокрема канал “Еспресо”, повідомляють, що затриманий – керівник Дружківського відділення поліції Донецької області, екс-командир батальйону МВС “Харків-1” Сергій Янголенко.

Читайте також:
Ветерана АТО вбити через опір СБУ під час затримання в Харкові
у справі рекету забудовників. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна