Ресторан нардепа від Опоблоку Балицького у Севастополі надає знижки військовим РФ. ФОТО

 

Євген Балицький

Народний депутат України від “Опоблоку” Євген Балицький, який представляє у Верховній Раді мелітопольський мажоритарний округ, розвиває ресторанний сімейний бізнес в окупованому РФ Криму.
Про це повідомило місцеве видання РІА-Мелітополь.

За результатами журналістського розслідування РІА-М, у 2017 році – тобто через три року після російської окупації Криму – сім’я нардепа придбала в Севастополі ресторан із назвою “Обліко Морале” (Obbligo Morale).

Як зазначено на сайті закладу, там особливо раді бачити військових російського флоту і навіть надають їм знижку в розмірі 10%.

Для цього достатньо прийти в заклад у формі або надати військовий квиток.

У декларації нардепа зазначено, що його дружина Наталія Балицька 9 березня 2017 року придбала 100% права власності на зупиночний комплекс в Севастополі на загальну площу 166 квадратних метрів і на суму 5,36 млн. гривень.

У російському реєстрі юридичних осіб є компанія “ТОВ «7я»”, зареєстрована в Севастополі. Засновниками компанії вказані Балицька Наталія Миколаївна (60%) і Балицький Олександр Євгенович (старший син Євгена Балицького) (40%). Відомості про засновників до реєстру внесено 21 березня 2017 року.

Основним видом діяльності компанії є діяльність ресторанів і послуг з доставки продуктів харчування.

Адреса закладу – пр. Жовтневої революції, 13/1, зупинковий комплекс “Парк перемоги”.

Знижка для російських військових моряків і морпіхів, а також ВКС ЗС РФ там діє цілорічно.

“Ось так, поки українська армія протистоїть натискам російського агресора на сході України, народний депутат України Євген Балицький, який одержує пільги і привілеї разом із шикарною зарплатою в Україні, спокійно і безперешкодно розвиває сімейний бізнес в окупованому Криму, поповнюючи бюджет Росії податками. І, як справжній офіцер, яким він завжди себе називає, пропонує знижки в ресторані для військових моряків російської армії. Верх цинізму, чи не так?” – зазначає видання.

Як інформувала “Новинарня“, СБУ  прокуратура відкривала провадження через сепаратистську заяву нардепа від “Опоблоку” Балицького.

Читайте також:
Нардеп від Опоблоку пригрозив забрати з собою в Росію весь Мелітополь

Опоблоківець на Запоріжжя вітає з 23 лютого в радянському стилі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна