Нардеп від Опоблоку пригрозив забрати з собою в Росію весь Мелітополь

 

Народний депутат від “Опозиційного блоку” Євген Балицький під час суперечки з Дмитром Корчинським в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив, що він, можливо, поїде до Росії, але тільки зі своїм мажоритарним округом — містом Мелітополь та Мелітопольським районом Запорізької області.

“Ми поїдемо! Можливо. Такі, як округ, який я представляю. Тільки ми виїдемо зі своїми територіями. Вас це зовсім не бентежить? Що залишиться? Київська область?” – сказав Балицький у відповідь на репліку Корчинського, який заявив, що мріє про від’їзд “опоблоківця” до РФ.

Як відомо, Євген Балицький – колишній військовий льотчик, підприємець, нардеп від Партії регіонів з 2012 року. Він один із депутатів, які голосували за “диктаторські закони” 16 січня 2014 року.

У грудні 2016-го він вніс проект закону “Про забезпечення державної підтримки заходів з розвитку, популяризації і захисту російської мови, інших мов національних меншин в Україні”.
Згідно з даними СБУ, організація подачі закону оплачувалася іноземними замовниками.

Крім того, нардеп відомий заявами проросійського та сепаратистського змісту.

Читайте також:
У Мелітополі затримали 25 осіб у справі про “дестабілізацію”.
Крім криміналу, звинувачують у держзраді

Опоблоківець на Запоріжжя вітає з 23 лютого в радянському стилі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.