Бойовики вчинили 15 обстрілів і втратили двох убитими, – ООС

 

Російські окупанти протягом доби 26 вересня 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому бойовики двічі застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Як повідомляє прес-центр ООС, противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Вільний, Світлодарськ, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине, йдеться у повідомленні.

З мінометів 120-го калібру бойовики обстрілювали позиції Об’єднаних сил поблизу Кримського на Луганському напрямку та в районі населеного пункту Гнутове на Приазов’ї.
По захисниках Гнутового та Лебединського російсько-окупаційні війська застосовували озброєння бойових машин піхоти.

В ході бойових дій втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.
За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та двох поранено.

“Від початку доби (27 вересня станом на 7:00) ворог 7 разів обстріляв позиції Об’єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населених пунктів Новотошківське, Вільний, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. Також по оборонцях Новотошківського, що на Луганщині, окупанти вели вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2. Втрат серед наших захисників немає”, – поінформували у штабі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна